PRIRODNI MATERIJALI

Nova Ikeina kolekcija dom čini udobnijim i zelenijim

12.04.2016 u 12:51

  • +4

IKEA predstavlja kolekciju ANVÄNDBAR

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Nova proljetna Ikeina kolekcija Anvandbar potiče i inspirira na održiviji životni stil, a sadrži sve što je potrebno za kvalitetniji i zeleniji svakodnevni život kod kuće: Od proizvoda za sadnju biljaka, kuhanje, držanje hrane, preko torbi i tekstila od prirodnih materijala, pa do proizvoda za pranje posuđa, čišćenje i sortiranje otpada

Prepoznatljiv skandinavski dizajn i prirodni materijali poput porculana, terakote, stakla, drva i pamučnih tekstila krase kolekciju Anvandbar koja se s lakoćom uklapa u svaki dom.

Dovedite prirodu u svoj dom, a u tome će vam pomoći tegle i posude za samonavodnjavanje od prirodne gline, pogodne za rast osjetljivog bilja poput peršina i bosiljka. Od prirodne gline izrađena je i dvoslojna posuda za klijanje koja olakšava uzgoj ukusnih i zdravih klica jer porozna glina održava različite razine jednako vlažnima kako bi pomogla njihovom rastu.

Uz sadnju biljaka, u loncima od prirodne gline možete kuhati, kako su to nekad radili stari Rimljani. Za malene gastronomske užitke kolekcija Anvandbar donosi glinenu posudu za maslac koja osigurava svježinu i laku razmazivost maslaca, a za veselije zabave tu je i posuda za rashlađivanje vina. Kolekcija je bogata i tekstilima, pa tako možete pronaći vrećice od prirodnih materijala, kuhinjske krpe, jednostavne torbice za skladištenje, tople i udobne lagane deke te prethodno odrezane tkanine s različitim uzorcima, ali i mnogo više.