PRIRODNI PASTELI

Nova dekorativna kozmetika Dr. Hauschka

20.03.2009 u 14:38

Bionic
Reading

Biovega je ovih dana predstavila novu dekorativnu liniju Prirodni pasteli, ali i novu ambasadoricu branda, glumicu i pjevačicu Leonoru Surian

Leonora Surian nova je ambasadorica kozmetike Dr. Hauschka

Boje proljeća prekrasno su oslikane u sjenilima, ruževima, olovkama za oči i rumenilima. Prirodni sastojci i formule najboljih biljnih ulja, biljnih voskova i odabranih ljekovitih biljaka pridonose ekskluzivnosti kozmetike koja, osim što ističe najljepše na licu, istovremeno i njeguje kožu. Raskošna se paleta sastoji od nježnih nijansi dviju duo olovaka, jednog duo rumenila, četiri mono sjenila i dva ruža za usne.

Biovega je predstavila i prvu brand ambasadoricu, glumicu i pjevačicu Leonoru Surian.

'Oduvijek su me zanimali prirodni proizvodi, od zdrave prehrane do proizvoda za njegu kože. Otkrila sam Dr. Hauschka proizvode i jako sam s njima zadovoljna. Naime, koža mi je od napornih snimanja i teške šminke bila dosta uništena, no uz kozmetiku Dr. Hauschka se nevjerojatno brzo oporavila, i to na potpuno prirodan način. Osim preparative, jako sam zadovoljna i dekorativom i ova me proljetna linija Prirodnih pastela baš oduševila', objasnila je Leonora.

Biovega je prva tvrtka koja je uvela kategoriju brand ambasadorice Dr. Hauschka kozmetike. Osoba koja predstavlja ovu prirodnu kozmetiku, osim što koristi preparate, prolazi edukaciju vezanu uz proizvode i prije svega je autentična u svemu što radi, kao što je to i sama kozmetika Dr. Hauschka.