MODNI OBRAČUN

North West i Harper Beckham dobile opaku konkurenciju

03.08.2016 u 11:24

Blue Ivy Carter

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Mala i slavna Blue Ivy Carter posjeduje odličan smisao za modu što nije nikakvo iznenađenje s obzirom na to da je kći megapopularne Beyonce koja svoju ljubimicu odijeva u besramno skupe ili krajnje pristupačne krpice i uvijek privlači pozornost javnosti

Ljetne mjesece slavni glazbeni par Beyonce i Jay-Z provode u proputovanju Europom, a njihove fotografije s odmora standardno zaokupljaju pažnju javnosti, osobito kad se na njima nalazi njihova nasljednica – Blue Ivy Carter

Ovu 4-godišnja djevojčicu često se može vidjeti u skupim dizajnerskim krpicama, a nedavno je oduševila u zelenoj haljinici s cvjetnim uzorkom u Parizu. Na objavljenoj fotografiji, Blue Ivy pozira sa slavnom mamom u gotovo identičnoj kreaciji. Ovaj modno usklađeni tandem zablistao je u skupim krpicama modne kuće Gucci, a haljina koju je nosila Blue iznosi nešto manje od 5 tisuća kuna.

Da Beyonce obožava svoju kćerkicu odijevati u skupocjene krpice s potpisom Gucci, pokazala je već nekoliko puta. Modno usklađenu praksu iz Pariza Beyonce je nešto ranije prakticirala pozirajući s Blue Ivy u traper-jakni s potpisom Gucci i ukrašenoj mnoštvom prišivaka. Nedugo nakon toga, Beyonceina sestra Solange objavljuje fotografije nećakinje u ružičastoj bluzi Gucci s volanima i cvjetnim detaljem oko ovratnika koja iznosi nešto manje od 3 tisuće kuna.

Iako je se često može ugledati u skupim krpicama s dizajnerskim potpisom, Beyonce svojoj ljubimici često priušti cjenovno pristupačne haljinice iz američkog Targeta, a u jednoj takvoj, ukrašenoj printom morskih školjki, Blue Ivy pozirala je na obiteljskom proputovanju Italijom.

Ova 4-godišnja kći slavnog para, zahvaljujući pažljivo osmišljenim kombinacijama, opasno se približila stajliš djevojčicama slavnih poput Harper Beckham, North West i Suri Cruise. Dok je kći Katie Holmes i Toma Cruisea ponekad šokirala javnost odabirom komada kao što su cipele s potpeticom, baš kao i Kim Kardashian koja je North West također, za mnoge, odijevala neprimjereno za tako malenu djevojčicu, Blue Ivy najbliže je Harper Seven koju majka Victoria Beckham dotjeruje do nevjerojatnih detalja.