VIDA POKAZAO GUZU

Nogometaši Dinama skinuli se do kraja

07.12.2012 u 16:01

Bionic
Reading

Dinamo je predstavio nove kalendare za 2013. godinu. Jedan naglašava težak rad nogometaša, a drugi njihove isklesane figure

Domagoj Vida

Hrvatski nogometni prvak predstavio je novu liniju klupskih kalendara koji će se uskoro naći u prodaji. Ove godine u Maksimiru su u suradnji sa studijom Lexus pripremili dva izdanja od kojih se jedan snažno naslanja na žensku publiku.

Fotograf Tomislav Marić je uspio 'smekšati' Dinamove zvijezde koje je slikao - samo u ručnicima.

'Na početku nam je bilo malo čudno, ali ubrzo smo se i opustili. Vidjet ćete, prednjačio je Vida,' smije se kapetan Ivan Kelava čiji je najbolji prijatelj i partner iz obrambene linije jedini pokazao stražnjicu.

Ova linija pod nazivom 'Dinamo - povjerljivo' prodavat će se po cijeni od 69 kuna, dok se ona druga linija nazvana 'Iza tribina' i slikama prikazuje naporan rad na nogometnim treninzima. Taj će se kalendar prodavati po cijeni od 40 kuna.

Razgolićena verzija nije, jasno, mogla uključivati sve prvotimce pa su u klubu odlučili izbor prepustiti navijači(ca)ma koji su putem Facebooka glasovali za sve protimce, a najviše glasova dobio je Luis Ibanez koji je pokazao mišićavi torzo, dok je Vida ženskim pogledima izložio svoju stražnjicu.