MREŽASTI SEKSEPIL

Njezine vitke noge teško prolaze nezapaženo

24.07.2016 u 21:44

Rachel McAdams

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Zahvaljujući ulozi medicinske sestre Christine Carter u nadolazećem Marvelovom filmu 'Doctor Strance', glumica Rachel McAdams pojavila se na tradicionalnoj Comic-Con konvenciji u San Diegu te je sve prisutne oduševila u seksepilnom izdanju

U društvu filmskih kolega holivudska zvijezda Rachel McAdams s mnogobrojnim fanovima okupljenim na Comic-Conu popričala je o najnovijem Marvelovom hitu 'Doctor Strange', filmu u kojem tumači jednu od vodećih uloga.

Povodom panel diskusije Rachel je odabrala i više nego zanimljivu, ultrakratku haljinu od mrežastog materijala koja je pružala pogled na savršeno istrenirane noge u zelenim štiklama u špic od brušene kože.

Crna haljina dugih rukava u znaku mrežaste tkanine i detalja upečatljive boje djelo je popularnog brenda Self-Portrait, čije su haljine već odavno osvojile kako svjetske tako i domaće dame.

Rachel, za razliku od ostalih filmskih kolegica, ne igra na provjerena rješenja kad su u pitanju svečana događanja, stoga se često može vidjeti u posve neočekivanim kreacijama.

Odabirom haljine jednog od najpopularnijih brendova današnjice Rachel je ponovno nadmašila samu sebe zablistavši u, za nju, netipičnom seksepilnom izdanju. Mrežastu i ultrakratku opravicu obogatila je kolekcijom srebrnog prstenja, koje je naglasila crnom manikurom, dok je trendovsku bob frizuru stilizirala u valovitoj formi.

Na velikoj panel diskusiji Rachel su društvo za stolom pravili filmski kolege poput Benedicta Cumberbatcha, Tilde Swinton, Chiwetela Ejiofora i Benedicta Wonga. Novi Marvelov hit 'Doctor Strange' u svjetskim kinima očekuje se krajem godine.