CINDY CRAWFORD

Modna inspiracija: Najpoželjnija haljina ovoga ljeta manekenskoj legendi pristaje kao salivena

22.07.2021 u 19:29

Bionic
Reading

Cindy Crawford, slavna ljepotica koja je u 80-ima i 90-ima bila među najzaposlenijim manekenkama te je s pravom nosila laskavu titulu supermodela, i danas se može pohvaliti skladnom figurom, bujnom kosom i licem bez bora

Zanosna Amerikanka omiljena je meta fotografa koji je prate u stopu, pa njezin odlazak na ručak s prijateljicama u Malibuu, nije mogao proći nezapaženo.

Lijepa brineta koja je ove godine proslavila 55. rođendan, rijetko može proći nezapaženo, a baš poput svoje kćeri, također manekenke Kaie Garber, najradije bira minimalističke modne kombinacije u kojima prevladavaju neutralni tonovi i pročišćene linije.

  • +4
Cindy Crawford Izvor: Profimedia / Autor: GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon što je pokazala kako vječiti spoj bijele košulje i traperica nikad neće biti out, Cindy se odlučila za jedan od najpoželjnijih modela haljina ove sezone - slip haljinu.

  • +4
Cindy Crawford Izvor: Profimedia / Autor: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Riječ je o modelu koji je u 90-ima bio apsolutni must have, a ponovno se u punom sjaju vratio na modnu scenu.

Manekenska legenda koja je do 1998. godine snimila više od 500 naslovnica najprestižnijih svjetskih naslovnica, brojne kampanje i ugovore s poznatim modnim i kozmetičkim brendovima, tamnoplavu slip haljinu je s puno stila spojila s trendi bombericom, sandalama boje konjaka s efektnim vezivanjem i torbom u odgovarajućoj nijansi.

Mladenačka frizura, upečatljiva ogrlica i diskretan nakit odlično su se uklopili u ovo modno izdanje za čistu peticu.