GOLA U NARUČJU DRUGOG

Nives u sijenu: Vruće fotografije ljubavnog zanosa

30.05.2014 u 18:36

  • +2

Nives Zeljković u sijenu

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Dario Radušin

Bionic
Reading

Spisateljica i pjevačica Nives Celzijus već je podigla medijsku prašinu svojom novom pjesmom 'Karanfili' i prije nego se pojavila na ovogodišnjem CMC festivalu

Senzualna Nives početkom ovoga tjedna snimila je i atraktivni video spot za 'Karanfile'. Osim tamburaša, u radnju spota uključila je i mnoge seljane Starog Duda, seoskog imanja 50-ak kilometara od Zagreba.

'Željeli smo napraviti jednu slatku seosku priču u kojoj ja glumim udavaču, a tamburaši me žele oteti mom strogom ocu koji odbija sve prosce koji dolaze tražiti moju ruku. Na kraju ja bježim od kuće s konjušarom, a cijelo selo Stari Dud kreće u potjeru za nama. Redatelj Dario Radusin uspio je od mene izvući maksimum, kao i od cijele ekipe i ne mogu dočekati dan kad ćemo vam prirediti premijeru spota. Očekujte neočekivano', istaknula je Nives sa smiješkom.

Njezin prvi veseli bećarac u životu svojim nastupom začinili su Dražen, Buco, Floki, Kiki i Tomo iz tamburaškog sastava Petica koji su ovu suradnju shvatili kao vrhunsku zabavu, ali i ozbiljan posao. Njihova zajednička pjesma već je tjedan dana od premijere zaživjela u domaćem, ali i u regionalnom eteru, no Nives i tamburaši neće stati samo na tome.

'Želja mi je da i ovaj spot koji smo snimili izazove iste simpatične reakcije kao i pjesma u eteru. Upravo zato publici ćemo pokazati jednu novu Nives. Bit će tu puno smijeha, ali i pravih vestern scena.'

Nives je u spotu potpuno gola snimila atraktivne ljubavne kadrove na sijenu sa zagrebačkim fitnes modelom Filipom Ratkovićem.

'Jedno vrlo zanimljivo iskustvo, nikad ne bih rekla da sijeno može biti toliko erotično. Gledala sam ponekad takve scene u filmovima, ali tek kad sam to osobno i probala, shvatila sam kako ljubav na sijenu može biti uzbudljiva', kazala je iskreno senzacionalna Nives.

Premijera ovog atraktivnog video spota predviđena je uoči CMC festivala u Vodicama.