KNJIŽNI POHODI

Nives Celzijus promovirala 'Golu istinu' u Beogradu

24.12.2008 u 10:00

Bionic
Reading

Nives Celzijus u beogradskom klubu Teatro promovirala je srpsko izdanje romana 'Gola istina'

Nakon što je na hrvatskoj književnoj sceni podigla veliku buru svojim romanom 'Gola istina', Nives Celzijus ide dalje, šireći se i na susjedne zemlje. Tako je roman izdala u Srbiji u izdanju Alo!, a promovirala ga u ponedjeljak u prepunom beogradskom klubu Teatro. Veliki interes za djelo pjevačice, starlete, autorice i koječega još, u susjednoj nam Srbiji prvenstveno je vezan za lascivan sadržaj romana u kojemu Nives razotkriva svoju intimu, nudeći čitatelju tekst prepun golotinje i 'gole akcije'.

Na promociji Nives je imala podršku muškog dijela obitelji, supruga Dine Drpića i sina Leona, koji su je promatrali iz daljine podržavajući je tek pljeskom. Iako je knjiga prodana u čak 45 tisuća primjeraka, saznajemo da njen suprug nije jedan od čitatelja. Ne znamo je li razlog u obvezama vezanim za NK Dinamo ili je u strahu od suprugine prošlosti, koja bi poput duhova prošlosti mogla zgroziti Dinu.

Nives, dodajmo, nije uspjela proći u polufinale Dore, ali, kako izjavljuje, nije ju to pogodilo, budući da trenutno ionako puno više pažnje usmjerava na svoju novu karijeru, radeći paralelno na čak dva nova romana.