PRUGASTI DOKAZ

Nitko ne dominira urbanom modom poput nje

26.07.2016 u 20:46

Gigi Hadid

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/ Tatjana Janković

Bionic
Reading

Jedna od trenutačno najtraženijih svjetskih manekenki Gigi Hadid, boravak u Velikoj Jabuci ponovno je iskoristila da svijetu dokaže zašto je mnogi smatraju djevojkom s najvećim utjecajem na suvremenu modnu industriju

Ova 21-godišnja ljepotica snimljena je u ležernom obilasku njujorške art četvrti SoHo noseći još jednu u nizu zanimljivih kombinacija.

Svoju manekensku liniju Gigi itekako zna istaknuti što je i ovaj put dokazala odabravši bijeli visoko rezani top visoka ovratnika kojim je neutralizirala odijelo živopisnih prugica. I dok je sjajno krojenim hlačama visoka struka naglasila duge noge, jaknom identičnog uzorka ležerno prebačenom preko ramena istaknula je manekensku liniju.

Poznata je po kombinacijama koje voli začiniti trendovskim tenisicama, no ovaj put odijelo u retro maniri kombinirala je s bijelim tenisicama čistih linija i modnim dodacima poput minijaturne color blocking torbice u bijelim, zelenim i plavim tonovima, a sve je zaokružila sunčanim naočalama okruglih okvira.

Nemarna valovita frizura na razdjeljak i minimalan make-up bili su dovoljni da modnoj publici još jednom dokaže svoj visok status kad je u pitanju dominiranje urbanom modom.