NENADMAŠNA PILAR

Niste sigurni je li bež boja dobar izbor za dame iznad 50? Ova neutralna nijansa uvijek je dobro rješenje

29.11.2021 u 14:54

Bionic
Reading

Pilar De Arce, španjolska influencerica s rastućim brojem fanova, uvijek nas iznova ugodno iznenadi sa svojim kreativnim modnim rješenjima

Pilar De Arce redovito nas oduševljava svojim sjajnim modnim stilom i kombinacijama koje izazivaju divljenje modnog svijeta.

Ako ste i vi često ujutro u dvojbi što odjenuti, profil ove pedeset plus modne zvijezde nudi genijalne stajlinge koji pokazuju kako moda nije rezervirana samo za zaljubljenice u modu u dvadesetima ili tridesetima.

Pilar poput brojnih fashionistica što s lakoćom spaja skupocjene krpice s odjećom svima pristupačnih brendova poput Zare, Manga, Topshopa, Bershke... Uvijek spremna za modne iskorake, markantna Španjolska s puno stila nosi i vedre boje, upečatljive uzorke i smjele krojeve te rado krši pravila odijevanja za dame iznad 50.

Ukoliko niste baš sigurni da je bež boja odličan izbor i za dame iznad 50, bit ćete oduševljeni stajlingom influencerice iz San Sebastiana.

  • +13
Kaputi na vezanje Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Monokromatski look u bež boji upotpunila je odvažnom predimenzioniranom narukvicom koja plijeni poglede i svojim omiljenim modnim dodatkom sunčanim naočalama te kreirala stajling za čistu peticu.

Varijante kaputa na vezanje već su nekoliko sezona veliki hit, pa nećete pogriješiti ukoliko investirate u takav model.

Pilar se odlučila za bež kKaput na vezanje koji joj je dodatno naglasio figuru dok su se statement svijetle čizme sjajno uklopile u ovaj upečatljiv outfit.

'Savršeno', 'Super', 'Vrlo elegantno' samo su se redali komplimenti na račun markantne Španjolke.