FRANKA BATELIĆ:

Nisam samo zgodna cura koja nešto 'kao' pjeva

19.08.2011 u 08:52

Bionic
Reading

Franka Batelić (19) požalila se da joj je dosta toga da je se percipira kao mladu zgodnu curu koja nešto 'kao' pjeva i pleše jer, kako kaže, zna da može bolje i više

Neodoljiva Rapčanka čija se pjesma 'On fire' pojavila na kompilaciji 'Papaya Day&Night 2011' priprema se za svoj odlazak u SAD, u Boston, gdje će provesti godinu i pol na poznatom Berklee College of Music. Za prilog Studio Jutarnjeg lista progovorila je o svojim planovima i željama.

'Prošlo ljeto sam bila na ljetnom semestru te glazbene akademije i jako mi se svidjelo. Shvatila sam da volim jazz, naučila sam puno toga i sve me se to dojmilo. Sve sam stavila na vagu i mislim da sam dobro odlučila. Kod nas karijera podrazumijeva da ste stalno u središtu pozornosti ne zbog vašeg rada, već nekih drugih stvari koje su po meni nebitne i to mi se ne sviđa', smatra Franka koja je uoči puta snimila dvije nove pjesme no još uvijek ne zna kad će izaći njezin novi album.

O svom privatnom životu i dečku Luki Tomašu iz Kinokluba, kao i uvijek, nije željela ništa govoriti, no samo je tajnovito rekla da je ovo ljeto bilo ljeto za pamćenje.

'Uspjela sam se odmoriti i napuniti baterije. Bila sam na Hvaru i Visu, a zatim i u mom Rapcu. Uspomene na ovo ljeto grijat će me kad budem u Bostonu', kaže Franka koja u SAD putuje 28. kolovoza.