ISKRENA glumica

'Nisam mršavica pa mi modne kuće ne žele posuditi haljine'

18.09.2017 u 11:43

Bionic
Reading

Simpatična glumica i komičarka Rachel Bloom, koju smo gledali u seriji 'Crazy Ex-Girlfriend', progovorila je o problemu s haljinom za dodjelu nagrada Emmy

Dodjela nagrada Emmy tradicionalno je u znaku crvenog tepiha i uzvanica u večernjim haljinama koje oduzimaju dah, a slavne se dame uvijek posebno dotjeraju za tu prigodu. Poznato je to da je stvar prestiža u modnom svijetu tko će prošetati svoje kreacije na crvenom tepihu, no ova tridesetogodišnja Amerikanka otvoreno je progovorila o velikom problemu o kojem se malo zna.

Naime, poznate modne kuće svoje haljine ustupaju mnogim poznatim zvijezdama, no manje je poznato to da do predivnih opravica mogu doći samo one glumice koje nose veličinu 0 ili 2 (radi se o super malim veličinama u koje stanu samo mršave manekenke).   

  • +6
Najbolja izdanja s dodjele Emmyja Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rachel, koja je svojedobno gostovala i u serijama 'How I Met Your Mother' i 'Robot Chicken', otkrila je kako je sama kupila haljinu s potpisom slavne modne kuće Gucci iskeširavši 3500 dolara jer je nisu htjeli posuditi nekome tko nosi njezinu veličinu!

'Sama sam si kupila ovu haljinu jer mi je iz Guccija nisu htjeli posuditi', šokirala je glumica priznanjem na dodjeli nagrada.

Rachel se nije previše uzrujavala zbog toga, a i našalila se rekavši da to nije tako strašno jer će je kasnije moći prodati.  

  • +15
Zoe Kravitz i Tessa Thompson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Imala sam i prije problema s posudbom dizajnerskih haljina jer ne nosim veličine koje su samo za mršavice. Ali to je u redu jer si mogu priuštiti tako skupu haljinu. Ova večer nam je prigoda kad se svi možemo lijepo dotjerati i zablistati. Osjećam se kao prekrasna princeza', kaže Rachel, koja je zadivila u impresivnoj haljini sa satenskim remenom i detaljima od čipke slavne talijanske dizajnerske kuće.   

  • +11
Najgore odjevene glumice s prestižne dodjele nagrada Emmy Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bloom kaže kako je takva praksa oko posuđivanja haljina za svečane dodjele nagrada dobro poznata te da glumice koje su poput nje i nose normalne veličine imaju problema u potrazi za večernjim opravicama.

'Većina dizajnera posuđuje haljine samo mršavicama koje stanu u veličine 0 ili 2, a djevojke poput mene sve češće imaju problema s pronalaskom odgovarajućih svečanih haljina. Normalno sam građena, dakle nisam debela, ali kad stojim pored manekenke, izgledam predebelo', upozorila je Rachel.

Sa sličnim problemom već se susrela i glumica Hayden Panettiere, koja je kupila haljinu Toma Forda za 10 tisuća dolara jer je slavni kreator već posudio jednu svoju haljinu za istu dodjelu nagrada – a iz principa ne želi da više od jedne uzvanice nosi nešto s njegovim potpisom na crvenom tepihu.

I Bryce Dallas Howard u nekoliko je slučajeva sama kupovala haljine za crveni tepih, a Kelly Ripa jednom prigodom morala je kupiti večernju toaletu jer je kreator Roland Mouret nije htio skratiti.

'Nije da se žalim, ali ipak nije fer. Kupovala sam i cipele za crveni tepih. To je sve dio posla. Još uvijek si to mogu priuštiti. Osim toga, uvijek mogu prodati te haljine', rekla je Rachel, a i potvrdila kako će njezina serija ići u treću sezonu.