ZBOG ISPITA SAVJESTI

Nina Morić se nada da će Fabrizio patiti u zatvoru

Nina Morić

Nina Morić

Izvor: Sipa Press / Autor: Press

Zbog bijega bivšeg supruga pred zakonom manekenka Nina Morić i njihov sin Carlos ponovno proživljavaju patnju, a Nina se nada da će Fabrizio patiti u zatvoru jer smatra da samo kroz patnju može preispitati svoju savjest

Kako pišu 24sata, policija i Interpol tragaju za Coronom još od petka, nakon što se nije javio na odsluženje petogodišnje kazne zatvora zbog iznuđivanja novca, 25.000 eura, od bivšeg nogometaša Juventusa Davida Trezegueta.

Budući da policija Coronu smatra bjeguncem pred pravdom, prate sve članove njegove obitelji i prijatelje te nadziru svu imovinu za koju se zna da je njegova. Rekonstruiraju zadnje sate prije Coronina bijega.

Posljednji put je viđen u petak poslije podne u kafiću u blizini svog stana u Milanu. Nakon toga susjedi su ga vidjeli kako izlazi iz zgrade na stražnji ulaz. Kad su saznali da ga policija goni, bili su oduševljeni. Nije bio omiljen u zgradi.

O Coroninom bijegu oglasila se i zagrebačka manekenka Nina Morić, bivša supruga s kojom ima sina Carlosa.

'Fabrizio i ja bili smo u braku kad je prvi put bio u zatvoru. Naš sin Carlos tada je imao pet godina i njemu je, kao i meni, ova situacija jako teška. Oboje ponovno proživljavamo veliku bol. Nadam se da će patiti u zatvoru jer samo kroz patnju može preispitati svoju savjest', rekla Nina.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!