PREBACIVANJE KRIVNJE

Nina i HRT nastavljaju medijski rat

03.06.2012 u 18:24

Bionic
Reading

Čini se da prepucavanju između Nine Badrić i HRT-a, točnije Elizabeth Homsi, nema kraja. U pronalaženju krivca za Ninin neuspjeh na Eurosongu, svađa se nastavlja nakon što je Homsi rekla da se Ninine glasnice nisu oporavile od operacije

Nakon neuspjeha na Eurosongu Nina Badrić i HRT u sve su lošijim odnosima. Kako pišu 24 sata, Nina je bijesna jer je HRT optužuje za neuspjeh, a pita se jesu li sigurni da su oni dobro odradili svoj dio posla. Posebno je ljuta na tvrdnje da joj je nastup bio debakl jer je zbog operacije glasnica morala otkazati koncerte.

'Lako je poslije bitke biti general, ali učinila sam sve što je bilo potrebno da u Bakuu ostavim što bolji dojam', odgovorila je Nina Badrić na optužbe Elizabeth Homsi koja ističe da su zbog Ninine operacije glasnica morali otkazati desetak nastupa u Europi.

'Gostovanja nemaju veze s plasmanom na Eurosongu. Željko Joksimović nije obišao nijednu zemlju pa je bio treći', kaže Nina. Pita se jesu li i drugi dali sve od sebe. 'Ako nisu, neka preuzmu odgovornost. Ne volim kad se krivci traže u drugima i plače nad prolivenim mlijekom', zaključila je.

'Dobila sam samo čestitke kolega i to je ono što me raduje. Otkazala sam nastupe u Srbiji, Sloveniji i Bugarskoj jer su trebali biti baš u vrijeme oporavka koji je trajao točno 15 dana. Morala sam samo šutjeti. Nisam smjela ni zijevati u mikrofon', objasnila je Nina jučer na Adria Music Conferenceu u Umagu. Smatra da je nitko ne bi smio kriviti za ono što je bilo viša sila.