OČI PUNE LJUBAVI

Nina Badrić zna odabrati trendi sunčane naočale

20.04.2015 u 12:00

Nina Badrić novo je zaštitno lice optike Ghetaldus

Izvor: Promo fotografije / Autor: Ghetaldus

Bionic
Reading

Nina Badrić novo je zaštitno lice Ghetaldus optike, a lijepa i uspješna pjevačica predstavlja savršen spoj senzualnosti, ženstvenosti i talenta

'Spojili smo njezinu glazbu i senzualnost s našom umjetničkom vizijom naočalnih leća i okvira. Isprepleli smo njezine stihove s onim što želimo dati svima vama, našim krajnjim korisnicima i dobili Oči pune ljubavi. Nina Badrić prepoznatljivo je lice u čitavoj regiji, a njezin glas i ženstvenost osvajaju na prvu. Iznimno muzikalna i zavodljiva glazbena diva daje osobni pečat svemu što radi. Karizmatična glazbenica ljubimica je publike diljem regije. Mi smo pak, s druge strane, adresa koju želimo da kupci prepoznaju kao najbolje odredište za izbor najkvalitetnijih sunčanih ili dioptrijskih naočala, ali i kontaktnih leća. To je smjer u kojemu se i dalje namjeravamo razvijati - povećavati razinu kvalitete usluge te nuditi povoljnije i lako dostupne proizvode vrhunske kvalitete', objasnila je Ivana Belić iz Ghetaldusa.

Naočale nisu samo atraktivan modni dodatak. One su i nezaobilazan pomoćnik u zaštiti oka, samim time i zdravlja. Upravo je zato važno posebnu pažnju trebao posvetiti odabiru sunčanih naočala. Ove se godine Ghetaldus pobrinuo da u svoju ljetnu ponudu uvrsti vrhunske sunčane naočale i kvalitetne naočalne leće koje štite vid od UV zračenja.

Briga oko zdravlja ne završava samo kupnjom kvalitetnog proizvoda za zaštitu vida, već brigom i održavanjem istog. Upravo se zato u Ghetaldusovoj ponudi može pronaći sve što je potrebno, ne samo za održavanje naočala (Zeiss sprejevi i krpice), već i sve što je potrebno za adekvatno održavanje kontaktnih leća. Tekućine za leće mogu se pronaći u svim poslovnicama Optike Ghetaldus, po iznimno povoljnim cijenama, a i dalje na najvišoj razini kvalitete.