FASHION GURU

Nina Badrić dobro je izgledala, ali ravan kroj sakoa nikako nije dobar za bilo koju pjevačicu, pogotovo ne bijeli i ravni

  • 14.12.2021 u 12:56

  • Bionic
    Reading

    Nina Badrić održala je koncert u Beogradu, za koji je odabrala svjetlucavo bijelo odijelo s predimenzioniranim sakoom ravnog kroja, a on nije naišao na odobravanje našeg modnog kritičara

    Siguran sam da nitko nije bio sretniji od Nine kad je stala na beogradsku pozornicu. Svi se sjećamo njezinih riječi tijekom pandemije, pa shvaćam njezino oduševljenje.

    Sve pripreme za nastup podijelila je na svim društvenim mrežama, a za beogradski koncert odlučila se i za srpsku dizajnericu. Kao i Beyonce, Nina se presvlačila nekoliko puta.

    • +8
    Nina Badrić Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel

    Bijelo odijelo ravnog kroja i trapez hlače upotpunila je zlatnim cipelama, a iako je to dobro i efektno izgledalo, ravan kroj sakoa nikako nije dobar za bilo koju pjevačicu kada nastupa, pogotovo ne bijeli i ravni. Mislim da razumijete zbog čega.

    Nakon belog đez odela ubacila se u crnu haljinu, čime je istakla svoje zanosne obline. U oba stajlinga Nina je dobro izgledala, a koliko vidim, uživali su svi - i ona i publika.

    • +3
    Nina Badrić Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.