NOVE TEHNOLOGIJE POMLAĐIVANJA

Nikolinu i Cigija zanima kako pomladiti kožu

05.04.2013 u 17:49

Bionic
Reading

Preuređena klinika za njegu i ljepotu Beauty Clinic Martimex službenim otvaranjem, u utorak, 2. travnja, predstavila je svoju bogatu ponudu njege tijela biranom društvu. Mnogi su se uz voditeljicu Nikolinu Pišek i stilista Nevena Ciganovića upoznali s konceptom klinike. Doktor Aleksandar Gluščević upoznao ih je s najnovijim tehnologijama pomlađivanja koje Beauty Clinic nudi

Martimex, lanac hrvatskih parfumerija duge tradicije, slijedi trendove svjetskih centara ljepote pa je vlasnik klinike za njegu i ljepotu svojim klijentima odlučio ponuditi više od uobičajenih usluga kozmetičkih salona. Riječ je o novoj klinici na staroj adresi – u Vlaškoj 70b, u kojoj će klijenti koji žele vrhunske tretmane na jednom mjestu dobiti kompletnu uslugu.

Ideja Beauty Clinic Martimexa jest uvođenje najstrožih profesionalnih kriterija u procedure osnovnih tretmana njege i održavanja ljepote – od depilacija tijela, korekcija dlakavosti lica, korekcije obrva, tretmana prosječne nezahtjevne kože pa sve do delikatne i osjetljive kuperozne i atopične kože lica i tijela, preporuke masaža, anticelulitnih tretmana, kreiranje individualnih anti-age paketa prema pojedinačnim potrebama klijenata.


Dr. Aleksandar Gluščević
stručno je lice Beauty Clinic Martimexa pod čijim nadzorom i kontrolom se odvijaju svi tretmani i na usluzi je svakom redovnom klijentu bilo za najjednostavnije konzultacije i preglede pa sve do predoperativnih priprema, savjeta i upoznavanja s invazivnim procedurama.

Beauty Clinic Martimex svojim klijentima nudi njegu preparatima prestižnih kozmetičkih kuća s dugim tradicijama i izuzetnim dostignućima poput Chanela, Caritea, Avenea i Matisa. Među brojnim novitetima Beauty Clinic Martimex iznimno je ponosan na svoje tretmane lica koji kožu čine zategnutijom, glatkom i mekom te učvršćuju i podižu tonus. Kozmetički, pak, detaljno su razrađeni, prilagođeni svakoj ženi posebno, jer je svaka žena, tvrde kozmetički stručnjaci Matisa – jedinstvena.