UKRADENA IZJAVA

Nikolina Pišek u reklami za vibrator

Nikolina Pišek

Nikolina Pišek

Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić

Besramni autor videa kojim se promovira vibrator u svoj je prilog ubacio staru izjavu voditeljice Nikoline Pišek u kojoj ona hvali iPhone 4

'Dosta se dugo koristim njime, imam ga otkad se pojavio na tržištu, ali ovaj zadnji model još nisam imala u rukama', to je Nikolinin odgovor, koji se odnosio na iPhone 4, a koji su redatelji videa ubacili kao odgovor na pitanje koliko se dugo koristi vibratorom.

U nastavku reklame voditeljica 'In Magazina' još objašnjava da ovisi o tom predmetu i izdržljivosti njegovih baterija te da je to multifunkcionalna spravica.

'Nisam se pretrgla od smijeha gledajući tu reklamu, ali nisam ni ljutita zato što su iskoristili moje izjave za reklamiranje vibratora', rekla je Nikolina za Večernji list i dodala da ne namjerava nikoga tužiti zbog ovoga.

'Pretpostavljam da su neki dečki iz zafrkancije to napravili i stavili na YouTube. Uzeli su moju izjavu koju sam dala na promociji marke mobitela i lijepo je montirali kao da je dana za reklamu. To ne shvaćam ozbiljno jer je ova reklama zezancija', bez uzrujavanja kaže Nikolina Pišek.

Posljednjih mjeseci živi na relaciji Zagreb – Beograd zbog poslovnih obveza i na relaciji Zagreb – Berlin zbog ljubavi prema poduzetniku Matiji Ćorkoviću.

Na pitanje kako će provesti dan posvećen pripadnicama ljepšeg spola, Nikolina u šali kaže: 'Dan žena provest ću tako što ću si zataknuti karanfil u zapučak i prošetati gradom!' Smatra da je ženama danas teže nego onda kad se tek počeo obilježavati taj praznik. 'Emancipacija nas je malo i zeznula. Žena danas ima puno više obveza nego prije sto godina, tako da smatram da je svaki dan - Dan žena', objasnila je.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi