CIJENA? PRAVA SITNICA

Nikolina Pišek samo u sakou, ali i nikad luđim cipelama

18.11.2016 u 09:49

Bionic
Reading

Voditeljica Nikolina Pišek Ristović s obožavateljima je podijelila trenutak s jednog od snimanja, a mi smo na njoj primijetili skupocjene i otkačene štikle

Ormara Nikoline Pišek Ristović ne bi se posramile ni najzahtjevnije svjetske trendseterice, posebno kada ponosno pokazuje sjajne i skupocjene cipele poput ovih.

Nikolina je na svome profilu na Instagramu objavila fotografiju u izazovnoj pozi. Seksipilna voditeljica fanovima je zagolicala maštu odjevena samo u crni sako i upečatljive skupocjene štikle kanadskog brenda Dsquareda.

Work In progress...

Fotografiju objavljuje nikolina pisek (@nikolina_pisek)


Štikle u nježnoj boji jorgovana nose naziv Virginia, a osim metalnih detalja, pozadi su ukrašene blještavim kamenčićima. Luksuzne štikle inače koštaju oko 18.500 kuna, a kako je Nikolina više puta dokazala da je prava modna ovisnica, ne čudi to da je i ovaj otkačeni par cipela našao mjesta u njezinom ormaru.

Tako se nedavno pohvalila još jednim luksuznim parom, Guccijevim cipelama koje imaju uzorak zebre i mali crni rep na peti.

Safari expedition accessories and outdoor adventure gear... hear me roar. #survivor

Fotografiju objavljuje nikolina pisek (@nikolina_pisek)


Modnu kuću Dsquared davne 1964. godine osnovali su blizanci Dean i Dan Catten, a nakon selidbe u Milano stvarali su i za modnu kuću Versace i brend Diesel. Njihove kreacije nose mnogobrojne slavne osobe poput Britney Spears, Madonne, Justina Timberlakea ili Lennyja Kravitza, a iste ovakve štikle nosila je i pop zvijezda Rihanna