PARTY U POSHU

Nikolina Pišek Novu će dočekati sa Snježanom Mehun

30.12.2010 u 11:13

Bionic
Reading

'Kao i drugi brojni celebrityji Lijepe Naše, ja ću Novu dočekati, naravno, u svom omiljenom lokalu moje prijateljice Snježane Mehun. Riječ je o najspektakularnijem lokalu u Zagrebu i šire, popularnom Poshu. Zapravo, ja već čekam Novu godinu: dok vi čitate ove retke, sjedim u svom omiljenom separeu i pijuckam lagani zimski koktel', riječi su koje je kao najbolji mogući poziv na svečani doček Nove godine u Posh Fantasy Baru još uvijek neodlučnima uputila atraktivna voditeljica Nikolina Pišek

Baš kao i za božićni party i ujedno rođendan vlasnice Posha Snježane Mehun, kada su tu zajednički Božić dočekali poznati iz našeg javnog života poput Gorana Ivaniševića i Tanje Dragović, Sanje Duggan, Maje Šuput, Nevena Ciganovića, Kristine Smoje i Mije Begović, tako se i na Silvestrovo očekuje spektakl za dostojan ispraćaj i sretan ulazak u Novu 2011. godinu.

Vanja Mamić, Tanja Dragović i Goran Ivanišević u VIP separeu Posh Fantasy Bara

'S provodom ćemo započeti u 21 sat, a trajat će do ranih jutarnjih sati, stoga se naoružajte s puno dobre volje, društvom najboljih prijatelja, osmijehom na licu i željom za odličnom zabavom, jer upravo ćete to i dobiti', obećava Snježana Mehun, dodajući kako goste uz odličan program, birane izvođače, catering, piće u neograničenim količinama i ponoćni šampanjac očekuje zabava do jutra uz MC MOMU B-ja koji stiže iz Pariza (microphone & bongos), DJ-a BIELLU (decks), DJ-a DANIELA TURKA (ecks) i HALITIJA (bongos zabava uz bubnjeve i house glazbu).

Posh Fantasy Bar u svakom VIP prostoru (separeu) osigurava pića po želji i platu hrane, a uz uobičajeno osiguranje jamči parking u garaži Cascade Centra.

Sveukupna cijena aranžmana je 299 kuna po osobi, a kako je broj karata ograničen, savjetuje se rezervacija i kupnja u što skorijem roku.

Za kupnju karte, dodatne informacije te rezervaciju VIP separea kontaktirajte: 099 / 7310 – 200 ili ivan.beber1@gmail.com ili www.poshbar.hr

'Vidimo se u Poshu na najboljem dočeku Nove 2011', za kraj su još jedan poziv svima željnima dobre zabave u njihovu aranžmanu uputile Nikolina Pišek i Snježana Mehun.

Pozivnica za doček Nove 2011. godine u Poshu