STJEPAN BOŽIĆ:

'Nikada se u životu nisam bolje osjećao!'

14.04.2010 u 10:45

Bionic
Reading

Iako je kazao da je potpuno utučen zbog razvoda od supruge Angeline, boksač Stjepan Božić u razgovoru za tportal izjavio je da se nikada u životu nije bolje osjećao

Boksač Stjepan Božić je ovih dana pred kamerama iskreno priznao da se razvodi od supruge Angeline s kojom ima dva sina te pritom izjavio da mu je jako teško zbog toga. Također je kazao kako se nada da će se pomiriti sa suprugom, iako agonija među njima traje već dulje vrijeme.

Makar je s knedlom u grlu opisivao razloge razvoda i izgledao potpuno utučen, kao da mu ni do čega nije stalo, poznati boksač ovih je dana odlučio posjetiti kino u Avenue Mallu te se zabaviti uz filmove.

'Išao sam gledati film Iz Pariza s ljubavlju kada sam vidio najavu za tinejdžersku komediju Kick Ass Matthewa Vaughna te odlučio da to definitivno moram pogledati. Htio sam povesti i djecu sa sobom, ali dobro da nisam, jer se u filmu djeca koriste vatrenim oružjem, i to djeca od sedam do jedanaest godina. Htio bih napomenuti da je ovo definitivno novi filmski žanr - morbidna dječja komedija - i definitivno na taj film ne bi trebali puštati djecu ispod osamnaest godina', ispričao je Božić koji je sam došao gledati film, očito odlučivši potražiti utjehu u zabavi.

'Odlično se osjećam, dapače nikada se nisam bolje osjećao', kazao je Božić koji je samo prije nekoliko dana izjavio da nikada nije prolazio kroz teže razdoblje u životu. No, dobro, važno je da se oporavlja i dobro zabavlja, a vrijeme će izliječiti rane.