MARIJA HUSAR:

Nikada se neću zasititi pjevanja

20.03.2010 u 11:58

Bionic
Reading

Marija Husar jedva čeka da sa suprugom savije ljubavno gnijezdo

Ivana i Marija Husar otvorile su hrvatskom himnom u hotelu Westin Europsko prvenstvo u biljaru. Iskoristili smo priliku te popričali s Marijom o njezinom bračnom životu te poslovnim planovima.

'Što se tiče posla, Ivana i ja i dalje pjevamo i nastupamo. Trenutno osmišljavam neke nove projekte o kojima ću govoriti kada budu u fazi realizacije', kazala nam je Marija koja je zapažena u pop grupi Divas koja je osnovana 1999.

'Nisam se zasitila pjevanja i nadam se da nikada neću, jer ako uistinu to voliš, onda konstantno radiš na tome. To je uvijek izazov, pogotovo ako ne ostaneš na jednoj razini, nego uvijek rasteš i želiš nešto drukčije i nešto novo', priča Marija.

S obzirom da je recesija, upitali smo pjevačicu osjeti li se i na koži uspješnih pjevača.

     

Marija i Vjeko skupljaju novac za svoje ljubavno gnijezdo

'Da, vrijeme je recesije i naravno da mi pjevači to prvi osjećamo na svojoj koži, ali u principu se od ovog posla da jako lijepo živjeti', priznaje Marija Husar, udana Rimac, kojoj je kućica u cvijeću još uvijek neostvarena želja.

Iako je stalno ispitujemo kada će prinova jer nam je već rekla da aktivno radi na tome, još uvijek nije trudna, ali željela bi dijete.

'Nadam se da ćemo Vjeko i ja uspjeti pobjeći iz zemlje na ljeto, za svoju prvu godišnjicu braka', zaključila je Marija razgovor za tportal, koji možete pogledati u videu.