ĐIR PO STRADUNU

Nikad romantičnije izdanje Jadranke Sloković

10.08.2016 u 15:06

Bionic
Reading

Naša najpoznatija odvjetnica Jadranka Sloković ljetuje u Dubrovniku sa životnim i poslovnim partnerom Čedom Prodanovićem, ali čak i na odmoru styling joj je besprijekoran

Jadranka Sloković prošetala se Stradunom prije odlaska u Knežev dvor gdje je nastupao poznati pijanist Ivo Pogorelić, a bijela čipkana haljina bila je i više nego prigodna za ljetnu večer i koncert klasične glazbe.

Uspješna odvjetnica poznata je po klasičnu stilu odijevanja i rado nosi monokromne kombinacije s detaljima koji daju osobni pečat. No kako je najčešće viđamo u poslovnom okruženju, bijela čipkana haljina sa srebrnim štiklama pokazuju da prati trendove i zna što odjenuti za svaku prigodu.

Kako je posrijedi bio večernji izlazak, naglasila je usne crvenim ružem, odabrala torbicu te igrala na sigurno raspuštenom kosom u blagim valovima, što je njezina prepoznatljiva frizura.

Look je znalački zaokružila minimalističkim sandalama u metalik nijansi i efektnom clutch-torbicom strogih geometrijskih linija.

Haljine od čipke već su nekoliko sezona nezamjenjive za svečanije prigode, a kako su istodobno romantične i zavodljive, vole ih sve generacije žena. Vjerojatno zato i većina dizajnera, posebno domaćih, u svojim kolekcijama imaju barem jednu haljinu ili detalje s čipkom.