DAVID BECKHAM:

'Nikad nisam htio biti slavan'

25.01.2012 u 08:05

Bionic
Reading

Prošlo je dugo vremena otkako je David Beckham od talentiranog igrača Premiershipa postao 'brand Beckham'. No, unatoč milijunskim zaradama od unosnih reklamnih kampanja, 36-godišnji Beckham tvrdi da se nikada nije trudio biti poznat, nego da je samo htio igrati nogomet

Otac četvero djece kaže da je u životu samo htio igrati nogomet te da se nekako dogodilo nakon vjenčanja s članicom Spice Girls benda, da su on i Victoria postali superslavni par. Pozirajući za naslovnicu britanskog izdanja časopisa Men's

Health, Beckham je objasnio svoju prošlotjednu odluku da ponovno potpiše ugovor s američkim klubom Los Angeles Galaxy.

'Nikad nisam htio biti popularan. Nikad nisam bio zainteresiran za ništa drugo osim da budem nogometaš', izjavio je za magazin.

Sa 36 godina Beckham je svjestan dane može još dugo ostati u igri, ali misli da može puno toga napraviti prije nego što ode u sportsku mirovinu: 'Znam svoja ograničenja, što mogu postići i koje pasove mogu odigrati. Takva je bila moja igra posljednjih nekoliko godina: prilagodio sam igru svojim godinama, različitim situacijama i poziciji na kojoj igram.

Još uvijek volim igrati i još uvijek volim biti dio tima. Trenutno ne razmišljam o mirovini.'

Iako će izbornik britanske reprezentacije Stuart Pearce tek odabrati koji će nogometaši predstavljati Veliku Britaniju na Olimpijskim igrama ovog ljeta, Beckham se nada kapetanskoj vrpci.

'Želio bih igrati za nogometnu reprezentaciju jer mi se to nije dogodilo godinama. Nadam se da ću biti u formi i nadam se da ću zaigrati', prenosi Daily Mail.