VELIKA PROMJENA

Nikad ljepša Angelina Jolie iznenadila stajlingom

16.08.2016 u 10:11

Bionic
Reading

Popodnevne sate slavna je glumica provela poput bilo koje majke i otišla u kupnju s djecom, a njezin stajling istodobno je bio moderan i praktičan, a za divno čudo ovaj put se nije odlučila za omiljenu crnu boju

U jednom od holivudskih šoping-centara Angelina Jolie je provela vrijeme s dvoje od šestero djece, 12-godišnjim Paxom i godinu mlađom Zaharom.

I dok su djeca bila odjevena poput klinaca koji vole udobnost i ne mare previše za krpice koje imaju, Angelina je plijenila pozornost u skupocjenim komadima.

Iako je zadržala svoj klasični stil odijevanja, cipele na petu zamijenila je balerinkama koje su ove sezone opet doživjele povrat na modnu scenu. Modele udobnih i slatkih cipela ove su sezone sve velike modne kuće upotpunile vezicama pa im nije odoljela ni slavna holivudska diva.

Iako smo je navikli gledati u crnoj boji, ovaj put se odlučila za nježne pastelne tonove. Lepršavu haljinu i ogrtač u istoj krem nijansi Angelina je za šetnju šoping-centrom upotpunila trendi balerinkama s potpisom Gianvita Rossija.