FASHION GURU

Nije Zrinka jedina koja je oduševila stajlingom; Marko i Matija su me ugodno iznenadili

  • 29.04.2023 u 19:27

  • Bionic
    Reading

    Na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Porin nije nedostajalo poznatih lica, a njihove modne kombinacije izanalizirao je naš modni kritičar Fashion Guru

    Dodjela nagrade Porin je baš bila zanimljiva i zabavna, osim što je moja partnerica iz Zvijezde pjevaju Ivana Kindl dobila nagradu i baš sam happy zbog toga, bilo je i dobrih modnih izdanja.

    • +42
    Porin 2023. Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo

    Zrinka Cvitešić je bila jedna od prezenterica na dogadanju i pojavila se u glamuroznom izdanju. Popularni body korzet uvijek nađe dobru priliku da se nosi, a Zrinka ga je već nosila na londonskoj premijeri u kombinaciji s hlačama, a sada ga je ponovno iskoristila s ogromnom til suknjom Matije Vuice. Bila je itekako zapažena, a uz Marka Tolju je bila i vrckava.

    Nije ona jedina koja je oduševila stajlingom - dobitnik Porina za debitanta godine Marko Bošnjak je došao baš kako i treba, u maniri mlade zvijezde koja potpuno drugačije pojima modu i prezentaciju.

    • +31
    Porin 2023. Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

    Već smo ga upoznali na prošlogodišnjoj Dori gdje je imao super odijelo, a ovaj put je bio u razigranom baroknom izdanju kojeg je bilo teško izbjeći. Još jedan koji me iznenadio je Matija Cvek. Ne znam kako mu se omaklo da nije došao u sivom odijelu ili još bolje košulji kratkih rukava a la Charlie iz Dva i pol muškarca.

    Odjenuo je kožni sako što mi je iznenađenje za njega. Ja ne bih stavio bijelu košulju jer je to tako ziher stajling da su ga već i slavonski Gazde iznosili, ali ne mogu tražiti puno jer i ovo je modni pomak za Matiju i sviđa mi se. 

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.