POVRATAK OTPISANIH

Nije za svačiji ukus: Modne ovisnice s Instagrama ne mogu odoljeti ovom modelu s potpisom Birkenstocka

10.06.2022 u 06:32

Bionic
Reading

‘Tatine’ tenisice, sportske sandale na čičak, klompe... Modni konzumenti posljednjih sezona ne kriju opsjednutost modelima obuće koji se istovremeno mogu pohvaliti velikom udobnošću

Činjenica je da su Birkenstockovi modeli obuće danas podjednako popularni među svim generacijama. Porastom temperatura anatomskoj obući poznatog njemačkog brenda iznova se vraćaju brojne ljubiteljice mode, a uz njihove najpoznatije modele, poput sandala Arizona i Madrid, sada se ističu klompe Boston.

Sa zaobljenim vrhom i debelim potplatom, obično izrađenim od drveta, klompe kao vrsta obuće vratile su se na modnu scenu u velikom stilu i ne planiraju samo tako nestati, a model Boston s potpisom Birkenstocka pokazao se jednim od najpoželjnijih, ako je suditi po stajlinzima modnih ovisnica s Instagrama.

Ovaj model obuće nalik na papuče karakteriziraju kapica i otvoreni dio pete, baš poput klasičnih klompi od kojih se razlikuje potplatom. Dostupan je u različitim bojama i materijalima, pa čak i u veganskoj verziji, a najpopularnijim inačicama klompi Boston pokazale su se one u prirodnim bojama, kao stvorene za ljubiteljice modnog minimalizma.

Zato su Birkenstockovi modeli obuće tako popularni

Jednostavno ne možete pobjeći od fascinacije koja okružuje Birkenstock i njegove modele anatomske obuće. Ovaj obiteljski brend iz Njemačke, čijim je većinskim ulagačem odnedavno postala luksuzna modna grupacija LVMH, jednu stvar očito radi sasvim ispravno, a to je kombinacija udobnosti, praktičnosti i bezvremenskog dizajna. S pravim stajlingom, svaki od modela postao je must have te oduševljava svojom dugovječnošću. Klompe Boston (kao i prethodni modeli) predstavljaju pravi stajliš odabir.

  • +20
Klompe Izvor: Promo fotografije / Autor: promo