STACY I GEORGE

Nije se želio s njom vjenčati, no želi mu samo najbolje

08.05.2014 u 11:23

Bionic
Reading

Stacy Keibler se vrlo brzo nakon prekida s Georgeom Clooneyjem udala, a nedavno je objavila i da čeka bebu sa suprugom Jaredom Pobreom

Plavokosa ljepotica poručila je da Clooneyju ne želi ništa osim sreće nakon što je u javnost iscurila vijest da će vjenčanje najpoželjnijeg neženje stajati dva milijuna dolara.

Kako se šuškalo, Stacey nije baš bila oduševljena kad se pojavila vijest o zarukama Clooneyja s Amal Alamuddin, atraktivnom londonskom odvjetnicom, jer se George (53) s njom navodno nikad nije želio oženiti!

'Kada su George i Stacy bili zajedno, on joj je rekao da će se jednoga dana sigurno vjenčati i imati dijete. No to se nije dogodilo. Ipak, nema zla krvi između njih. Stacy je sretna zbog Georgea. Drago joj je što je uspio pronaći pravu ljubav', dodaje jedan izvor.

Prema najnovijim izvješćima, Stacy Keibler (34) je 'jako sretna' zbog zaruka bivšeg dečka s kojim je bila dvije godine prije njihovog prekida u srpnju 2013.

'Stacy je fokusirana na brak s Jaredom i vesele se djetetu', rekao je izvor EOnline. 'Ona mu ne želi ništa drugo osim sreće', kaže jedan izvor, prenosi Daily Mail.

Lijepa Amal i Clooney vjenčat će se u rujnu, godinu dana nakon što su se prvi put susreli, kaže jedan izvor. Amal je zaprosio sa sedmokaratnim dijamantnim prstenom, vrijednim 380.000 dolara.