ROKERSKI LOOK

Nije ni čudo da djevojke luduju za njim!

22.11.2014 u 15:19

Bionic
Reading

Mlađahni Harry Styles, najpopularniji član boy benda One Direction, već je neko vrijeme predmet obožavanja tinejdžerica diljem svijeta

Prilikom gostovanja u emisiji Jimmyja Kimmela u Los Angelesu dečki iz 1D-ja izazvali su euforiju među svojim vjernim fanovima, directionerima.

Harry (20), koji sve češće fura rokerske kombinacije, bio je odlično raspoložen te odjeven u kul košulju (kreacija Saint Laurenta) i svoj zaštitni znak - crne skinny traperice.

Iako se pričalo da se pomirio s bivšom djevojkom Taylor Swift, kojoj je navodno poslao 1989 ružu kako bi joj čestitao na nevjerojatnom uspjehu albuma pod nazivom '1989', Harry je to opovrgnuo.

'I ja sam čuo za to, ali nisam slao nikakve ruže. Netko ih je drugi poslao, a nekako je ispalo da sam ja u pitanju', rekao je Harry u emisiji 'Ellen', objavio je etonline.com

Harry i Taylor bili su nekoliko mjeseci skupa, no veza nije potrajala. Mladog glazbenika su kasnije povezivali i s Kendall Jenner.

Inače, One Direction su ovog mjeseca objavili album 'Four', za koji su dobili mnoge pohvale. Omiljeni teen bend nastupit će sutra na dodjeli American Music Awards.