DORIS PINČIĆ:

Nije me sram što sam glumila u 'Larinom izboru'!

24.05.2013 u 13:59

Bionic
Reading

U ovotjednoj epizodi 'MaPet Showa' u društvo Marijane, Petre i mlakih, paprenih i toksičnih pitanja stigla je glumica Doris Pinčić

Doris Pinčić u 'MaPet Showu' vješto je odgovarala na provokacije gledatelja kako je 'Larin izbor' jedna od najdosadnijih serija na domaćim dalekovidnicima. Dodala je da su Larine suze poslane u Afriku kako bi napojile sušna područja te zaključila kako je 'Larin izbor' ekološki osviještena serija.

Petri i Marijani je otkrila i detalje o budućem vjenčanju sa svojim zaručnikom Borisom Rogoznicom. 'Vjenčanica sigurno neće biti bijela već roza', odlučno je izjavila Doris te otkrila kako prilikom organizacije vjenčanja pokušava tradiciju pomiriti sa suvremenošću, no to nije nimalo lak zadatak.

'Nije mi dosadilo što me neprestano povezuju s Larom, to je prirodno, to je jedan efekt koji se dogodio zato što je sve to tako dobro prošlo. Ali prošlo je, sada to ostavljamo iza sebe, idemo dalje', poručuje Doris te otkriva kako su joj jako zanimljive voditeljske vode.

Na škakljivo pitanje o seksu, Doris samu sebe po pitanju vještina u krevetu ocjenjuje ocjenom pet.

Od zarade u seriji 'Larin izbor' Doris otkriva kako si je kupila automobil te bila na nekoliko putovanja, no za stan nije uspjela prikupiti novac.

'Alkohol mi ne treba kako bih se dobro zabavila, ali naravno da nekada u dobrom društvu malo popijem, ne volim žestoki alkohol, ali volim dobro crno vino', kaže Doris te priznaje kako ima poroka i kako voli jesti i lako se deblja.

Doris priznaje kako se ona i njezin dečko ponekad natječu u ispuštanju golubova. Na škakljivo pitanje tko se bolje ljubi, Ivan Herceg ili Stefan Kapičić, Doris kaže: 'Stvarno se obojica dobro ljube, obojica su dobri frajeri!'

To su, jasno, samo djelići novog MaPet Showa, a razgovor u cjelini poslušajte u nastavku, uz podsjetnik da svoje mlake kritike, paprena pitanja i toksične komentare šaljete na Facebook stranicu MaPet Show tportal.hr, @mapetshow1 ili na mail mapet.show@t-com.hr

Doris Pinčić u MaPet Showu