KERRY WASHINGTON:

Nije me briga sviđa li drugima ono što nosim

02.10.2015 u 10:15

Bionic
Reading

Kerry Washington, zvijezda hvaljene serije 'Skandal', za svoj odličan modni stil stalno dobiva brojne komplimente

Lijepa glumica koja u seriji 'Skandal', čije se prve tri sezone mogu pogledati na Pickboxu, glumi uvijek elegantnu Oliviju Pope, svojim pojavljivanjima na crvenom tepihu često ostavlja bez daha.

Kerry je otkrila ponešto o svom stilu za The Huffington Post

'S vremenom sam naučila kakva mi odjeća pristaje. Mislim da je najvažnije nositi ono u čemu se dobro osjećate. Naravno, nemoguće je zadovoljiti sve ukuse. Bilo je situacija kad sam nosila nešto u čemu sam se odlično osjećala, ali drugima se nije svidjelo. Ne obazirem se na to. Ako mi se nešto sviđa, neću odustati od toga jer se drugima ne sviđa. Neću to dopustiti', kroz smijeh kaže ova glumica egzotične ljepote.

Što se tiče pojavljivanja na crvenom tepihu, Kerry se prisjetila kreacija koje su joj bile najdraže.

'Pamtim haljinu Marca Jacobsa koju sam nosila na dodjeli Emmyja. Jako mi je draga i kreacija Jasona Wua s dodjele Oscara. U to vrijeme bila sam trudna i moj dobar prijatelj Jason prilagodio ju je meni. Osjećala sam se divno u njoj', kaže Kerry.

Glumica uživa u ulozi Olivije Pope koja oduševljava fanove serije 'Skandal' svojim sofisticiranim stilom.

'Njezina garderoba je nevjerojatna. Prije nego što krenemo na set obavezno uživam u pogledu na tu predivnu odjeću. Obožavam njezine kapute i kašmirske veste, a najdraži mi je njezin Diorov crno-bijeli kaput. Ipak, ne bih htjela nositi te stvari i u privatnom životu. Bitno mi je odvojiti se od nje. Osim toga, naši modni stilovi se poprilično razlikuju', kaže Kerry.