TOTALNO OTKAČENO

Nije li ovo najluđi novi modni trend?

11.06.2014 u 08:00

  • +4

Novi hit haljine s džepovima

Izvor: tportal.hr / Autor: Gigi Iorio / Splash News/ Guliver/Getty Images Michael Buckner

Bionic
Reading

U Hollywoodu vlada novi modni trend: džepovi na haljinama, glamuroznim, luksuznim ali i onim svakodnevnim, idealnim za super streetstyle

Isfurale su ga Olivia Wilde na dodjeli Oscara, Blake Lively u Cannesu, Christine Teigen također na crvenom tepihu u noći Oscara, ali i Eva Longoria u šetnji s dečkom.


U bijeloj Chanelovoj haljini sa svjetlucavim detaljima i našivenim džepovima, Blake je bila zvijezda crvenog tepiha, a vjerujemo da su i maleni prednji džepovi u kojima je držala ruke pridonijeli dojmu.

U zanimljivoj geometrijskoj haljini sa skrivenim džepićima i ona je zauzela pozu u kojoj je ruku nonšalantno stavila u džep smješten sa strane. Cvjetnu haljinu s novim trendi dodatkom imala je i seksi manekenka Christine Teigen, a ona inače obično igra na druge adute - vitke noge i raskošan dekolte. Ovaj put je pak izgledala poput romantične princeze, a džepovi su se savršeno uklopili u zanosnu pozu.

U malo jednostavnijoj haljini, idealnoj za posao, šetnje i kavice, zasjala je glumica Eva Longoria. Mladenačka haljina s džepovima koju je odjenula uz japanke stoji joj kao salivena.