TEK SE PROBUDILA

Nije fer da izgleda ovako bez šminke

02.11.2015 u 17:01

Bionic
Reading

Kada nisu na dužnosti, nimalo nije čudno vidjeti supermodele koji se žele odmoriti od šminke. Prelijepa Gigi Hadid potvrdila je da izgleda sjajno i bez trunke make upa podijelivši selfie iz udobnosti svog kreveta na Instagramu

Samosvjesna Hadid, koja se kritičarima svog izgleda obratila u otvorenom pismu na službenom profilu na Instagramu, novim selfiejem sve je iznenadila potpuno prirodnim izgledom, bez trunke make upa

Sve u svemu, Hadid djeluje poprilično opušteno i sjajno izležavajući se u krevetu bez tone kozmetičkih proizvoda koji zatvaraju pore na licu.

Čin okidanja selfieja iz kreveta i bez trunke šminke postao je popularan kod brojnih djevojaka, a Gigi je, vođena ovim trendom, također dokazala da je krasi prirodna ljepota. Iako ima tek 20 godina, jasno je vidljivo da osobitu pažnju posvećuje njezi svoje kože.

Kad se ne izležava u krevetu, Gigi se šeće pistama svjetskih modnih prijestolnica i sudjeluje u kampanjama te iznenađuje svojim transformacijama. Na velikom partyju povodom Halloweena i u organizaciji modela Heidi Klum, Gigi se pojavila kao Olivia Newton John, odnosno lik Sandy iz poznatog filmskog mjuzikla 'Briljantina'. Transformiranjem u ovaj kultni filmski lik i uskakanjem u usku crnu opravicu svima je pokazala svoju zavidnu fit-figuru.

Tell me about it, stud', napisala je Gigi ispod fotke na kojoj pozira kao Sandy u vatrenocrvenim stiletticama

TELL ME ABOUT IT, STUD. ??⚡️ (@jennifer_yepez @monicarosestyle & @erinparsonsmakeup are the real MVPs)

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on