NESIGURNA LJEPOTICA

Nicole Scherzinger možda izgleda sjajno u bikiniju no priznaje kako se uvijek borila s kilogramima

25.06.2019 u 15:10

Bionic
Reading

Ljeto je omiljeno doba 40-godišnje Nicole Scherzinger, no bez obzira što je u odličnoj formi, nedavno je na svom Instagramu otvoreno napisala kako je uvijek morala paziti na vlastitu težinu

Nicole Scherzinger ima neke nove fotografije sa ljetovanja u Italiju. Ljepotica je na Capriju gdje se sunča i kupa.

  • +4
Nicole Scherzinger Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Fotografije u ljubičastom bikiniju koje je odučila podijeliti s javnošću popratila je i s nekoliko misli o tome kako vidimo sami sebe.

'Još jedna godina oko Sunca se bliži i ja dijelim ove fotografije s milošću, zahvalnošću i u slavlje oblina. Borila sam se s kilogramima i time kako izgledam cijeli život. To još uvijek činim, no upravo sam shvatila da bih trebala biti blaža prema sebi. Život je prekratak. Trošimo previše vremena na vlastite mane umjesto da se uzdižemo. Shvatila sam da sam dovoljno odrasla da ne trebam biti toliko stroga prema sebi. Moram prihvatiti sebe i svoje tijelo u svim fazama i sezonama. Ovu sezonu sam zahvalna za tijelo za koje sam toliko vježbala u teretani. Sad se nagrađujem ogromnim količinama tjestenine u jednom od mojih omiljenih mjesta – Italiji', napisala je Nicole Scherzinger.

Lijepa pjevačica na sebi je imala bikini H&M-a koji je savršeno naglasio njen zlatni ten i ravan trbuh.