ODLIČAN IZBOR

Nicole Kidman: U odvažnoj haljini pokorila London

13.02.2017 u 13:58

Bionic
Reading

Australska glumica Nicole Kidman na crvenom tepihu rijetko kada griješi, a to je potvrdila i na dodjeli filmskih nagrada BAFTA u Londonu koja se održala 70. put

Haljina s raskošno izrađenim dekolteom zadivila je uzvanike na 70. dodjeli britanskih filmskih nagrada BAFTA. Holivudska diva nije bila na dodjeli glazbenih nagrada Grammy, ali zato je u glamuroznoj kreaciji Armani Privé bila u središtu pozornosti u Albert Hallu.

Nosila je cipele istoga brenda, a efektnu haljinu ukrasila je dojmljivom ogrlicom i narukvicom (Harry Winston).

Nicole Kidman Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kosu je nosila raspuštenu, a svi su se složili kako je 49-godišnja Australka zasjenila i puno mlađe kolegice. Premda je u toj smjeloj haljini izgledala senzacionalno, lijepa glumica otkrila je kako njezina djeca ne vole takve kreacije. Ispričala je novinarima kako njezina djeca, curice Faith i Sunday, ne vole kad nosi previše otvorene haljine.

'Sigurno bi mi rekle da im se ne sviđa haljina. I da je nepristojna. One me najviše vole vidjeti u haljinama u kojima izgledam poput vile ili princeze', rekla je Nicole za Daily Mail. Iako je bila nominirana u kategoriji najbolje sporedne glumice za ulogu u filmu 'Lav', na kraju je slavila Viola Davis.

Inače, drama 'Lav' ('Lion') redatelja Gartha Davisa, temeljena na istinitoj priči i knjizi Sarooa Brierleyja 'A Long Way Home', nominirana je za šest Oscara, i to u kategorijama za najbolji film, najbolje sporedne glumce, adaptirani scenarij, kameru i glazbu. Nicole je oduševila ulogom požrtvovne majke posvojenog dječaka kojeg glumi Dev Patel.