LOŠ DAN ZA GLUMICU

Nicole Kidman: Modna katastrofa u najgorem trenutku

28.02.2017 u 10:46

Bionic
Reading

Australska diva Nicole Kidman, koja je zavrijedila oskarovsku nominaciju u kategoriji najbolje sporedne uloge, na crvenom tepihu djelovala je besprijekorno u Armanijevoj haljini, no u modnom briljiranju omele su je naramenice

Haljina svijetle boje marelice stopila se s blijedom puti Nicole Kidman, a silueta je istaknula njezinu vitku liniju. 'Na tanki sloj čipke ručno su vezeni motivi arabeske koji su postignuti uporabom blijedonarančastih kristala', otkrio je slavni Giorgio Armani u razgovoru za britanski Telegraph.

Njegovu haljinu također su činili naramenice koje su povezivale gornji dio haljine, a upravo one pokazale su se glavnim problemom.  Iako je haljina s potpisom slavnog talijanskog dizajnera Nicole priskrbila titulu jedne od najbolje odjevenih te večeri, tijekom trajanja ceremonije dodjele umalo je doživjela modnu katastrofu koja je naposljetku uspješno sanirana.

Objavu dijeli STYLED. (@styled)

U hodu crvenim tepihom i susretu s okupljenim reporterima Nicole je priznala kako pripreme za ovogodišnju dodjelu Oscara ne bi nazvala ugodnim iskustvom.

'Bila sam u maloj panici zbog naramenica na haljini koje su uspjele puknuti kada sam ulazila u auto', otkrila je Nicole, a sudeći prema napisima britanskih tabloida, novonastalu situaciju uspjela je držati pod kontrolom zahvaljujući sigurnosnim iglama koje su odradile majstorski posao, ali ne i spriječiti pojavu vidljivog crvenila na koži.

Iako se stilistica Nicole Kidman Julia Van Boehm još nije oglasila o problemu slavne klijentice, kasnije te večeri australska diva pokušala je spasiti stvar zavezavši puknute naramenice oko vrata.

Osim modnih neprilika, australska diva doživjela je podmijeh javnosti zahvaljujući kamerama na ceremoniji koje su uhvatile Nicole u čudnom načinu pljeskanja.

  • +6
Najbolje odjevene dame na Oskarima Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža/ Mihaela Maras