GODINE NISU VAŽNE

Nicole izgleda daleko bolje od mlađe sestre

22.04.2009 u 15:05

Bionic
Reading

Iako je tri je godine starija od svoje sestre, glumica Nicole Kidman izgleda barem deset godina mlađe. Životni stil, dobri geni ili...?

Sestre Kidman

Tko god baci pogled na fotke Nicole i Antonije Kidman i ne zna reći koja je starija, oprošteno mu je. Sa sjajnom smeđom kosom Antonia, TV voditeljica i novinarka koja živi u rodnoj Australiji, sasvim dobro izgleda sa svojih 38 godina.

Za nju je nezgodna okolnost što njezina 41-godišnja sestra izgleda kao da je zamrznuta u vremenu. Usto, toliko su bliske da Nicole stalno ponavlja da je Antonija njezina 'druga polovica'.

Kontrast između njih dvije bio je, međutim, izrazito vidljiv kad se Antonia pojavila na dodjeli TV nagrada Down Under. Antonia, majka četvero djece, pokazala je osunčane noge i vitku figuru u kratkoj haljinici i visokim petama, ali, smijući se, pokazala je i bore oko očiju i usta, tipične za ženu blizu četrdesete.

Nasuprot tome, starija Nicole svojom pojavom nimalo ne odaje godine. Glumica ponavlja da njezina tajna nije u botoksu i raznim zahvatima, već u pijenju puno vode, konzumiranju voća i prakticiranju joge. No plastični su kirurzi sumnjičavi, a jedan od njih lani je javno ustvrdio da je Nicole strastvena konzumentica botoksa.