STAJLIŠ OLIVIA

Ni u visokoj trudnoći ne zna za modne pogreške

10.10.2016 u 14:09

  • +2

Olivia Wilde

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Glumica Olivia Wilde drugi put je trudna, a ni visoki stadij trudnoće ne sprečava ju u nošenju trendovskih casual kombinacija

Zvijezda serije 'Vinyl', koja čeka drugo dijete s glumcem Jasonom Sudeikisom, posljednje dane prije poroda iskoristila je za opuštenu šetnju New Yorkom u casual kombinaciji upotpunjenoj trendovskim komadima.

Lijepa 32-godišnja glumica odlučila se za udobnost predimenzionirane sive majice, preko koje je prebacila trendi bomber jaknu maslinastozelene boje.

Casual stil Olivia je naglasila trapericama opuštena kroja s mnoštvo proreza i parom bezvremenskih starki, dok se od modnih dodataka odlučila za veliku torbu boje konjaka i zlatne sunčane naočale avijatičarskog okvira. Za razliku od poznatih kolegica koje u trudničkim danima ne odustaju od štikli i uskih krpica, novim stajlingom Olivia je dokazala da ne slijedi uobičajen holivudski primjer.

U posljednjim trudničkim danima Olivia je nedavno svijetu kazala da sa zaručnikom Jasonom Sudeikisom očekuje djevojčicu. Veselu vijest otkrila je objavom crno-bijele fotografije na Instagramu, na kojoj pozira s trogodišnjim sinom Otisom.

#tbt summer boat ride with my OG and my any-day-now G. ✌️

Fotografiju objavljuje Olivia Wilde (@oliviawilde)