MAGNET ZA POGLEDE

Ni prekrasna haljina nije mogla zasjeniti njezinu ljepotu

13.07.2015 u 10:26

  • +3

Doutzen Kroes

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Kad se plavokosa ljepotica iz Nizozemske Doutzen Kroes pojavila na Berlinskom tjednu mode u prekrasnoj haljini, svi su gledali samo u nju

Lijepa manekenka i mama dvoje djece pojavila na se na Berlinskom tjednu mode gdje je pozirala uz novi model Mercedesa u senzacionalnoj haljini s potpisom Stelle McCartney.

Plavokosoj Doutzen duga haljina koja joj ja otkrivala leđa stajala je kao salivena. U bijeloj haljini s efektnim ružičastim i tamnoplavim detaljima koja joj je naglasila vitku figuru, Doutzen je izgledala kao milijun dolara, profinjeno, a opet jako zavodljivo zahvaljujući otvorenim leđima.

Prekrasna plavuša godinama je jedna je od najbolje plaćenih manekenki na svijetu, a sedam godina bila je i zaštitno lice Victoria's Secreta, jedna od anđelica s najduljim stažom.

Doutzen ne krije da vježba tri puta tjedno, a pred revije to čini svakodnevno uz pomoć osobnog trenera i bivšeg boksača Michaela Olajidea, a tri puta tjedno vježba s Mary Helen Bowers, osnivačicom baletnih vježbi Ballet Beautiful.

'Balet čini čuda za žensko tijelo jer se definiraju svi oni mali mišići. Volim kombinaciju boksa i a baleta iako je to prilično ekstremno', priznaje manekenka koja usprkos svakodnevnom vježbanju i strogom režimu prehrane, ne pripada u kategoriju modela s konfekcijskim brojem nula, niti želi biti takva.

'Ne uklapam se u standarde modnog svijeta. Znam da neke revije nose jako mlade cure koje se još nisu razvile pa nemaju ni grudi ni bokove. Ja nisam takva, imam tijelo žene i svako malo se sretneš na probama s odjećom koja ti ne pristaje. No ja se tada našalim i kažem: 'Koja je 13-godišnja djevojčica ovo nosila? Ako misle da sam debela, radije neću prihvatiti taj posao jer znam da sam zdrava i fit i sretna zbog toga kako izgledam', kaže manekenka koju su na početku karijere odbijali na audicijama za modne revije jer je – previše lijepa.

'To je bilo jako čudno, mislila sam pa zar ne treba biti lijep da radiš ovaj posao', kaže Douzten.