PREKO 100.000 KUNA

Ni prava princeza ne bi ovoliko potrošila na kćerkinu odjeću

30.08.2016 u 12:21

  • +2

Blue Ivy

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Na dodjeli MTV glazbenih nagrada održanoj u New Yorku među najmlađim uzvanicama koje su prošetale crvenim tepihom vjerojatno je bila preslatka Blue Ivy, ali cijena njezine haljinice daleko je od iznosa koji si može priuštiti prosječna žena, a kamoli djevojčica

Pop-diva Beyonce apsolutna je kraljica ovogodišnje dodjele glazbenih nagrada popularnog MTV-ja, a njezina četverogodišnja kćerkica Blue Ivy zablistala je u posebno dizajniranoj haljini koja košta više od prosječne vjenčanice.

Haljina dostojna princeze s potpisom je prestižnog modnog brenda za djecu Mischka Aoki iz limitirane kolekcije. Haljina nosi naziv The Grand Royalle, a kako se svidjela Beyonceinim stilistima, kontaktirali su dizajnericu da napravi posebnu kreaciju za malenu Blue Ivy. Uz krpice Gucci, koje si malo tko može priuštiti, kćerkica slavne pjevačice već ima svoje modne favorite pa je tako nosila crnu suknjicu od perja spomenutog brenda na dodjeli modnih nagrada CFDA.

Haahaa look at Blue's nails ?? #blueivy #beyonce

Fotografiju objavljuje Beyoncé (@beydear)


Grandiozna haljina na crvenom tepihu MTV-ja, uz dugačak šlep od tila, ima ručno ušivene 3D cvjetne aplikacije na struku i top izvezen zlatnim detaljima. Cijena haljine varira od 50.000 pa do više od 70.000 kuna, a haljina Beyonceine kćeri očekivano je izrađena u najskupljoj varijanti.

Dizajnerica haljine Winnie, koja je inspiraciju za haljine dobila zahvaljujući vlastitoj kćeri i po njoj nazvala svoju modnu kuću, za Vogue je rekla kako je izuzetno počašćena što je Beyonce odabrala njezinu kreaciju: 'imam sreće da sam mogla surađivati s njezinim timom koji je osmislio odličan koncept za Blue Ivy'.


No, uz couture haljinu, Blue Ivy imala je i raskošnu tijaru. Dok je njezina majka nosila prsten i naušnice Lorraine Schwartz vrijedne 13.1 milijun dolara, malena Ivy također se okitila dijamantnom tijarom poput prave princeze, a nakit ove dizajnerice obožavaju ljepotice, poput Blake Lively, Jessice Albe ili Heidi Klum. Cijena tijare koju je nosila malena Ivy Blue nije otkrivena, ali ako njezina haljina košta poput jednog automobila, možda je bolje i ne znati kolika je cijena dijamanata na glavi jedne četverogodišnjakinje.


Uzmu li se u obzir i tenisice s potpisom Giuseppea Zanottija od 3.700 kuna, kćerka slavnog hip hop-mogula i pop-dive imala je outfit vrjedniji od 100.000 kuna.