LJUBITELJICA TRENDOVA

Ni ona nije odoljela najpopularnijoj modnoj kombinaciji

14.03.2016 u 20:07

Bionic
Reading

Da joj se teško omakne greška na crvenom tepihu, dobro je poznata činjenica, no Naomi Watts svoje modne uspjehe jednako postiže i po pitanju dnevnih odjevnih kombinacija

Modna formula koja se sastoji od kaput i bijelih tenisica ove se zime pokazala najčešćim izborom modno osviještenih djevojaka, čime je jasno dano na znanje kako upravo ovi predmeti čine idealan dnevni outfit u hladnijim danima.

Ovu modnu formulu glumica Naomi Watts i sama je isprobala odabravši jednostavan sivi kaput začinjen trendovskim trapericama širokih nogavica nedorađenih rubova uz dodatak kultnih tenisica Stan Smith brenda Adidas. Tako se pridružila hordi poznatih i anonimnih djevojaka koje ne prestaju iskorištavati prednosti ove dobitne kombinacije.

Odjeću u znaku klasičnih komada upotpunila je i zaokružila crnom torbicom brenda Tod's i tamnim naočalama velikog i upečatljivog okvira iza kojih je skrivala nenametljiv make-up. Dodatnu dozu nepretencioznog izgleda u dnevnim pojavljivanjima postigla zahvaljujući nemarnoj raspuštenoj frizuri.