TRENDI MAMA

Ni Nevena Rendeli nije odoljela najpoželjnijim čizmama ove sezone

05.12.2017 u 19:04

Bionic
Reading

HRT-ova voditeljica Nevena Rendeli je u lipnju postala mama blizanki Lee i Mare, no usprkos užurbanom rasporedu, uspije ugrabiti pokoji trenutak samo za sebe. U trendi izdanju, haljini i čizmama iznad koljena kakve su hit ove sezone, uživala je na predstavljanju poznatog švedskog brenda kozmetike

HRT-ova voditeljica ne krije koliko uživa u majčinstvu, a oko brige oko djevojčica pomažu joj suprug Mak Vejzović i njezina mama koja se unučicama silno razveselila. 

Nedavno je na Instagramu podijelila s pratiteljima svoju obiteljsku idilu uz rečenicu: 'Naša čarobna jutra. Zvuči kao oksimoron nakon neprospavanih noći, ali ponekad se, kao danas, dogodi da ubodemo gotovo cijelu noć i onda su jutra stvarno najljepša!'.

  • +22
Švedski brand Barnängen stigao na hrvatsko tržište Izvor: Licencirane fotografije / Autor: RED agencija

Jedan od legendarnih kozmetičkih brendova kraljevine na sjeveru Europe, Barnängen, iz Stockholma je stigao u Hrvatsku i na šarmantnom brunchu, nadahnutom švedskim stilom življenja, okupio brojne poznate obožavateljice kvalitetne kozmetike i njege: Nevenu Rendeli, Antoniju Stupar Jurkin, Anu Maras Harmander, Vandu Winter, Anitu Dujić, Petru Kurtela, Taru Rosandić i dr. 

Nevena Rendeli uz majku i blizanke na špici Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Inače, Barnängen je brend koji se vodi popularnom švedskom riječi – lagom, a upravo ona najbolje opisuje središte ravnoteže, sretnu sredinu i pristup 'baš kako treba'. Vođen ovom mišlju, tradicionalni švedski brend u stvaranju svojih proizvoda spaja sastojke nadahnute prirodom nordijskog sjevera i švedskom estetikom.