LEŽERNO IZDANJE

Ni Michelle Obama ne može odoljeti kultnim tenisicama

25.07.2017 u 12:58

Bionic
Reading

Michelle Obama u osam je godina, dakle dva predsjednička mandata svoga supruga pokazala da s punim pravom nosi laskavu titulu jedne od najbolje odjevenih prvih dama

Iako su oči modnog svijeta u ovom trenutku uprte u besprijekorno odjevenu aktualnu prvu damu Melaniju Trump, gdje god da se pojavi - ni Michelle Obama ne može proći nezapaženo.

Simpatična bivša prva dama na svojem je Instagramu postavila fotografiju u mladenačkoj sivoj kombinaciji koju je začinila efektnim tenisicama.

Čini se da ni Michelle nije mogla odoljeti bezvremenskim platnenim tenisicama, kultnim starkama.   

Njezini su obožavatelji bili oduševljeni ovim dnevnim lookom: 'Cool', 'Prelijepo', glasili su neki od komentara na Instagramu.

Michelle Obama Izvor: Reuters / Autor: tportal.hr/Mihaela Maras

Mnogi su se zapitali je li ih modno osviještena supruga Baracka Obama možda posudila od svoje kćeri Malije, koja ne izlazi iz ovih bezvremenskih tenisica što su unazad nekoliko godina doživjele veliki modni povratak.

Zgodna Michelle odlučila se za sivu boje od glave do pete, stvorivši odličan dnevni stajling s dozom elegancije.

Ukoliko vam se sviđaju casual kombinacije s elegantnom vibrom, nećete pogriješiti ukoliko se odlučite za look u istoj boji: jednostavan je trik za stajliš outfite kojima se nema što prigovoriti.