MODNI ADUT

Ni Jadranka Sloković ne može odoljeti skupocjenoj torbici za kojom žude modne ovisnice

03.10.2019 u 09:48

Bionic
Reading

Svečana premijera filma 'Dnevnik Diane Budisavljević' u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog očekivano je privukla brojna poznata lica, uključujući jednu od najpoznatijih domaćih odvjetnica, Jadranku Sloković

Uvijek besprijekorno dotjerana hrvatska odvjetnica u brojnim javnim pojavljivanjima dala je do znanja da itekako prati aktualne modne trendove, a navedeno je ponovno imala priliku potvrditi dolaskom na svečanu zagrebačku premijeru filma 'Dnevnik Diane Budisavljević'.

U LISINSKOM

Nema tko nije bio na svečanoj zagrebačkoj premijeri 'Dnevnika Diane Budisavljević'

Pogledaj galeriju

Elegantno izdanje za uživanje u svečanoj projekciji filma redateljice Dane Budisavljević, odvjetnica Jadranka Sloković kreirala je crno-bijelim komadima u znaku duže bluze s dodatkom marame, hlača i efektnog kaputa s kožnim detaljima, a spomenutu kombinaciju vješto je začinila najpoželjnijim modnim komadima sezone.

Uz crne lakirane cipele s hit detaljem četvrtastog potplata, poznata hrvatska odvjetnica nosila je model torbe koja slovi za apsolutni hit na modnoj sceni.

Riječ je o mekanom i nestrukturiranom modelu torbice clutch koja nosi naziv The Pouch i predstavlja jedan od prvih modnih predmeta koje je britanski dizajner Daniel Lee stvorio nakon preuzimanje funkcije kreativnog direktora modne kuće Bottega Veneta.

U drugom kvartalu ove godine našla se među 10 najpoželjnijih modnih komada, prema podacima modne platforme Lyst koja redovito objavljuje izvješća o najpretraživanijim modnim predmetima na internetu, a poznata hrvatska odvjetnica Jadranka Sloković nije odoljela njezinoj tamnocrvenoj inačici koja se u prodaji nalazi po cijeni nešto višoj od 16 tisuća kuna.