TRENDI WAGSICA

Ni Adriana Ćaleta-Car nije odoljela modelu hlača koji je nekad dominirao modnom scenom

20.10.2022 u 14:30

Bionic
Reading

Adriana Ćaleta-Car, diplomirana pravnica i supruga našeg reprezentativca Duje Ćaleta-Cara, po mišljenju mnogih jedna je od naših najbolje odjevenih 'wagsica'

Zgodna Dubrovkinja uvijek je u korak s najnovijim trendovima te ih rado isprobava.

Lijepa Adriana ponovno je na Instagramu pokazala da je dobro upućena u aktualna modna strujanja te je i za najnoviji look dobila samo pohvale.

Atraktivna supruga Ćaleta-Cara i ponosna mama sinčića Maura zadivila je modnom kombinacijom spojivši nekoliko najvrućih komada ove sezone.

  • +4
Kargo hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Zanimljiv top crno-bijelog uzorka spojila je s trenutačno najpoželjnijim hlačama među fashionisticama: tzv. kargo modelom, i to u svijetloružičastoj boji.

Popularnost kargo hlača, modela prepoznatljivog dizajna s upečatljivim džepovima, nimalo ne čudi uzmemo li u obzir da su se na modnu scenu vratili trendovi koji su bili in devedesetih godina i početkom milenija, a stajliš Adriana odlučila se za varijantu u svijetloružičastoj nijansi.

Cool look upotpunila je sunčanim naočalama s metalnim okvirima, dužim sakoom i efektnom kožnom torbicom.

Inače, Adriana i Duje preselili su se ove jeseni iz Marseillea u Englesku jer je naš reprezentativac potpisao za Southampton.

Sredinom rujna Adriana se na Instagramu oprostila od juga Francuske.

Uz set od desetak obiteljskih i privatnih fotografija, poručila je da joj je posljednje četiri godine bilo prekrasno te da će zauvijek pamtiti sve uspomene.

'Hvala za sve predivne trenutke, hvala što smo se tu osjećali kao doma, hvala na svoj podršci koju ste nam pružali u dobrim i u lošim trenutcima, hvala svim divnim ljudima koji će zauvijek ostati u srcu! Imate u nama vjerne navijače zauvijek', napisala je, a potom dodala na francuskom: 'Merci pour ces 4 années merveilleuses. Merci pour tout' (Hvala za prekrasne četiri godine, hvala za sve).'