TAKO GIPKA

Nevjerojatno što Halle Berry može svojim tijelom

11.07.2014 u 15:40

Bionic
Reading

Ovako vrckavu, gipku i prirodnu Halle Berry vjerojatno još niste vidjeli. Naime, predivna 47-godišnja glumica u emisiji The Tonight Show s Jimmyjem Fallonom nije oklijevala skinuti cipele i u haljini s voditeljem izvesti neobičnu akrobaciju

Impresivni ljudski kotač u kojem su, držeći se za gležnjeve, napravili pet okreta, izazvalo je oduševljenje među publikom, a i glumica i voditelj bili su razdragani te su se zagrlili i skakali veselo poput male djece.

Nakon što je Halle izula štikle i došla na strunjaču Fallon se malo i našalio te obećao da neće viriti ispod kratke haljine.

'Neću viriti, neću gledati gore', rekao je voditelj, ali je kroz smijeh priznao kako je ipak malo pogledao. Simpatična Halle nasmijala se i upitala ga kako to da je provirio.


Nakon kratke akrobatske izvedbe razgovarali su u novoj ulozi Halle Berry koju u trileru seriji od 13 epizoda Extant glumi astronautkinju Molly Woods koja nakon povratka iz svemira shvati da je trudna s nečim/nekim iz svemira.

'Puno je posla, a uz to nisam ni znala kako je to snimati TV seriju i imati malu bebu koja još ne uspijeva prospavati cijelu noć', rekla je glumica.

Priznala je kako je uloga privukla čim je počela čitati scenarij.

'Nisam ga mogla ispustiti iz ruku. Pomislila sam, opa! Ovo je drugačije. Inovativno. Molly je jako ženski lik koje volim igrati. Ona je komplicirana žena s kompliciranom obitelji', rekla je glumica.