GUZA U PRVOM PLANU

Nevjerojatno kako uživa otkako je otišla iz Hrvatske

27.03.2014 u 14:39

Maja Cvjetković

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Bionic
Reading

Otkako se, prije dvije godine, odlučila za odlazak u Ameriku, Maja Cvjetković pronašla je novi dom kojem se uvijek iznova rado vraća

Iako je nedavno posjetila rodni Šibenik, Maja opet uživa u Las Vegasu koji joj je ušao pod kožu. A koliko uživa, svakodnevno nas podsjeća i putem fotografija koje objavljuje na Instagramu.

Maja se upravo u Las Vegasu prisjetila djetinjstva uz pjesme Plavog orkestra koji je u utorak navečer održao koncert. Pokazala nam je i koliko uživa u noćnom provodu, dnevnom opuštanju u bazenu, pa i večernjem u krevetu. Kada ovu lijepu bivšu Miss Hrvatske uhvati nostalgija, u posjet joj dolaze brojne prijateljice, kolegice i roditelji.


'Las Vegas živi sto na sat i meni to odgovara. Prvih nekoliko mjeseci bila sam isključivo na izletu, a kasnije sam počela razmatrati neke poslovne ponude, dala sam zahtjev za radnu dozvolu, upoznala sam jako puno ljudi i stvorila neke jako dobre kontakte', rekla je svojedobno ova manekenka koja često posjećuje i Los Angeles i San Francisco.