BISTE LI SE I VI USUDILI?

Nevjerojatno je na što je Kim Kardashian pristala zbog dečka

27.08.2012 u 09:36

Bionic
Reading

Kim Kardashian (31) će 100 skupocjenih cipela s potpisom darovati u humanitarne svrhe nakon što je njezin dečko napravio inventuru u njezinom impresivnom ormaru

Radi se o kolekciji zbog koje bi i slavna ljubiteljica cipela Carrie Bradshaw iz SATC-a pozelenjela od zavisti, piše Daily Mail. Iako se Kim uvijek hvalila time da je sama svoj stilist, pred kamerama je dopustila svom dečku da odluči o odjeći i obući koju će nositi.

Naime, njezin dečko Kanye West savjetovao je svojoj dragoj da se pod hitno riješi stvari iz svojeg prenapučenog 'ghetto' ormara, kako ga je nazvao.

U epizodi realityja Keeping Up With The Kardashians, Kanye je uz pomoć stilista napravio inventuru u njezinoj garderobi odlučivši dati lijepoj crnki pokoji modni savjet. Mnoge od stvari koje je Kanye izbacio izgledale su gotovo nenošene, no glazbenik je zaključio da nisu dovoljno profinjene i stajliš za njegovu dragu. Iz garderobe je protjerana čak i torbica s potpisom Louisa Vuittona koju je Kim željela jednoga dana ostaviti u nasljeđe svojoj kćeri.

Kim je pak bila zadovoljna savjetima svoga dečka, objasnivši da joj je pomogao poraditi na stilu. 'Završit ćeš na listi najbolje obučenih. Izgledaš zbilja prekrasno', govorio joj je Kanye, čije modne savjete Kim rado sluša pa su vrlo često stilski usklađeni na događanjima na kojima se pojavljuju.

Ipak, Kimina sestra Khloe bila je bijesna zbog Westove stilističke intervencije. 'Pa moraš imati malo 'ghetta' u svom životu', rekla je Khloe ugledavši silne cipele i odjeću na podu.

Sva odbačena odjeća i obuća naći će na prodaji na eBayu idućega mjeseca.