TOP LJETNE DESTINACIJE

Nevena Rendeli preporučuje 47 ljetnih događanja

08.06.2012 u 09:31

Bionic
Reading

Top ljetne destinacije Nevene Rendeli od sada su dostupne i na karti. Naime, uz njezin 'Vodič jedne plavuše', koji je u četiri mjeseca doživio tri izdanja i pokazao se pouzdanim priručnikom, stiže novitet

Ove godine Nevena Rendeli preporučuje 47 događanja po cijeloj Hrvatskoj, od proljeća do kasne jeseni. Preporuke su različite – razni koncerti, partiji po znamenitim plažama sa svjetski poznatim DJ-ima, koncerti ozbiljne glazbe, teniski turnir, filmski festivali, kazališna događanja, berbe grožđa, događanja povijesne tematike s prikazima života u prošlosti i mnoga druga.

Kako bi bilo vizualno lakše uočiti koja mjesta u kojem trenu posjetiti, napravljena je karta koja je poklon uz kupnju knjige.

'U proljeće sve zamiriši, sunce jače sja i svi počinju razmišljati o tome kako da što više vremena provode vani. Da bih vam olakšala razmišljanje kuda poći, napravila sam kartu na kojoj je popis festivala, partija, koncerata, kulturnih događaja koja se ovo ljeto odvijaju u Hrvatskoj, a koju će svaki kupac knjige dobiti na poklon', rekla je autorica 'Vodiča' Nevena Rendeli.