POPUT KATE MOSS

Neven Ciganović zaplesao oko štange

02.03.2011 u 21:56

Bionic
Reading

Rokeri iz zagrebačke grupe Rochelle, Rochelle snimili su videospot kao hommage legendarnom spotu White Stripesa za pjesmu 'Don't Know What To Do With Myself' u kojemu umjesto supermodela Kate Moss oko štange pleše Neven Ciganović

Cigi je za potrebe snimanja do detalja uvježbavao ples oko štange, uz njega se pojavljuje Kristina Lumbar, snimljen je u prostorijama kluba Močvara, a režirao ga je je Igor Šeregi.

Kate Moss bila je na kokainu, a ja na pivi, kaže Ciganović


'Toliko sam zadovoljan time kako sam odradio posao da se već vidim u sljedećoj sezoni 'Plesa sa zvijezdama', a mogao bih početi i s gažama po djevojačkim i momačkim večerima', izjavio je oduševljeni Ciganović za videoprvijenac spomenutog banda, odnosno njihovu pjesmu 'Erocktika' u crno-bijeloj tehnici.

'Ovo je prvi put da sam se uhvatio štange, bile su potrebne dobre pripreme, pa sam se uzeo par privatnih sati, dobro sam se namučio. Nije mi bilo lako jer ples na štangi je naporan i sve me boli. Bio sam već u sauni i na masaži, jedva se krećem. Kate je bila na kokainu kad je plesala, a ja sam bio na pivu', našalio se Ciganović.